Uitleg: Doel van een klankschaalmassage is diepe ontspanning van het lichaam.
De klanken en trillingen van de klankschalen zorgen er voor dat spanningen en/of blokkades los komen. Men voelt zich na afloop weer ontspannen en ervaart positieve energie.

Een klankschaalmassage versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Ook kan een klankschaalmassage een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

Door een diepe beleving van klank en trilling kun je alles weer even vergeten en loslaten. Je krijgt weer nieuwe energie. Als je de klankmassage ondergaat en ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en dat je bewustwording groeit.

Je hoeft voor een klankschaalmassage alleen je schoenen uit te doen en eventueel een riem of sieraden af te doen die teveel met de klankschalen kunnen resoneren. Gemakkelijk zittende kleding is aan te bevelen.
Na een kort gesprek neem je plaats op de behandeltafel en beginnen we met de klankschaalmassage. De klankschalen worden op je lichaam gezet en subtiel aangeslagen. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan, volledig ontspannen, ogen gesloten. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan.
 Een klankschaalmassage is persoonlijk en specifiek op jou afgestemd. Een weldaad voor lichaam en geest!

Duur: De behandeling duurt ongeveer 90 min inclusief het voorgesprek en het na afloop even rustig bijkomen met wat drinken. Het is aan te bevelen tenminste een uur voor de behandeling niets meer te eten en na de behandeling veel water te drinken.

Aantal personen: 1. Dit is een individuele persoonlijke behandeling.